Webwinkel beginnen?

  • Professionele webwinkel voor € 18,- p/m
  • Uitgebreide vormgeving
  • Ondersteuning responsive design
  • Klantvriendelijke helpdesk
  • Zoekmachinevriendelijk
  • iDEAL koppeling
  • > 10.000 producten
  • Één pakket met veel functionaliteiten

    Gratis proberen

U wilt eerst kijken of het webwinkelpakket van Multoweb iets voor u is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om het de eerste twee weken gratis te proberen. Wilt u verder met het pakket dan activeren wij deze definitief voor u.

    iDEAL koppeling

Multoweb heeft voor de acceptatie van iDEAL betalingen een koppeling met Mollie. Uw voordeel? Een complete webwinkel beginnen inclusief iDEAL koppeling.

    Zoekmachinevriendelijk

Multoweb wil dat u gevonden wordt in zoekmachines. Onze webwinkels bestaan uit zoekmachine-vriendelijke URL's en titles en descriptions zijn instelbaar per product of pagina. 

    Eigen vormgeving

Bij Multoweb kun je een webwinkel beginnen en deze geheel vormgeven naar wens. Kies o.a. uw eigen kleuren, menustijl, lettertype en header.

    Periodieke updates

Het systeem achter Multoweb wordt regelmatig voorzien van een update. Volledig gratis en altijd naar wens van onze klanten.

    Klantvriendelijke support

Komt u er even niet uit? Het Multoweb team staat klaar om u te ondersteunen met uw webwinkel. Niet via een duur 0900-nummer, gewoon via een normaal netnummer.

    HTML/CSS aanpasbaar

Multoweb stelt de meer ervaren webwinkelier in staat om uw webwinkel met HTML en CSS te bewerken. Personaliseer uw webwinkel optimaal!

    Blog

Schrijven op het web leert u door het simpelweg te doen. Bij Multoweb kunt u een webwinkel beginnen inclusief een blog om uw kennis te delen.

    Social Media

Als webwinkelier kunt u niet meer om Social Media heen. Laat klanten uw producten delen via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of LinkedIn.

    Onbeperkt aantal artikelen

10 of 10.000 artikelen? Een groot assortiment biedt de klant keuze en vergroot uw sales. Plaats zoveel artikelen als u wilt, wij zijn er in ieder geval op voorbereid.

    HTML-codeblok

Voeg eigen HTML code toe. Een leuke tool om in je webwinkel widgets weer te geven. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen Social Media follow buttons.

    Kortingscodes

Deel kortingscodes uit en zorg voor kopers in je webwinkel. Een ideale marketingtool om extra sales te genereren!

Share |