Partners en aanbevelingen

Hulp nodig? Hieronder vindt u een selectie van partners of partijen welke wij aanbevelen. 

Juridisch

ICT Recht

ICTRecht levert deskundig en praktisch juridisch advies over ICT tegen een gunstig tarief. Onze adviezen zijn begrijpelijk en geven blijk van technische kennis. Wij denken pro-actief mee met de klant. Onze mensen zijn dan ook juridisch en technisch thuis in onze niche.

www.ictrecht.nl

HBO Juristen

HBO Juristen is een laagdrempelig juridisch advieskantoor dat zich (onder andere) gespecialiseerd heeft in Webwinkelrecht. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe regels waaraan webwinkels vanaf 13 juni jl. moeten voldoen. Hiervoor hebben wij een EU Proof Scan ontwikkeld, waarmee wij controleren of u aan alle regels voldoet.  Bent u als webwinkelier op zoek naar hoogwaardige diensten/producten voor uw webwinkel tegen vaste lage tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor u klaar!

www.hbojuristen.com

Studentjurist

In oktober 2008 werd door twee studenten en jeugdvrienden Studentjurist opgericht. Doordat er goed op de kosten wordt gelet, biedt Studentjurist ondernemers een betaalbare oplossing voor juridische problemen.

www.studentjurist.nl

Financieel

Pintip

Pintip verhuurt pinautomaten voor de korte of lange termijn. U staat wel eens op een beurs, u heeft een winkel of u heeft om welke reden dan ook een (mobiel) pinapparaat nodig? Pintip regelt het.

www.pintip.nl

Webdesign

Check in Media

Check in Media

Check In Media is een internetbureau met de focus op online communicatie. Laat Check in Media je helpen bij het creëren van een krachtige online aanwezigheid. Dit internetbureau biedt drie verschillende webdesign pakketten speciaal voor u als Multoweb klant.

www.checkinmedia.nl

Drukwerk

LogiPrint

Logiprint is één van de grootste en meest ervaren drukwerkspecialisten van ons land. Van visitekaartjes tot een complete huisstijl; Logiprint bedrukt echt alles!

www.logiprint.nl

Verpakkingsmateriaal

DoosOpMaat.nl

Doosopmaat.nl maakt kartonnen dozen. Al onze dozen worden op maat gemaakt. U hoeft niet langer te zoeken naar de juiste maat. Vul de lengte, breedte, hoogte en het gewenste aantal in en u ziet direct wat het kost. Deze kartonnen dozen worden gemaakt in onze eigen productie. Dus korte lijnen en scherpe prijzen verzekerd!

www.doosopmaat.nl

Online marketing

Positie1.nl

Positie1 is gespecialiseerd in het verbeteren van je online vindbaarheid. Door SEO (Searche Engine Optimization) eenvoudig, praktisch en resultaat gericht te maken, zal ook jouw webshop snel beter gaan presteren. Ons Slim Meten pakket maakt alle resultaten inzichtelijk. Wil je graag veel zelf doen? Geen enkel probleem, wij ondersteunen je graag met ons Webshop APK,  vol met direct uitvoerbare verbeterpunten. Probeer ons uit! (Voor Multoweb klanten gelden voordelige tarieven.)

www.positie1.nl 

Enkele klanten

Praktijk Albertine Mulder

Praktijk Albertine Mulder

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een mesoloog als je op zoek bent naar een alternatieve vorm van gezondheidszorg.

Ten eerste richt de mesologie zich op het behandelen van de mens als geheel, in plaats van alleen op specifieke symptomen of ziekten.

https://praktijkalbertinemulder.nl

 

ORANJE VERENIGING NIEUWLEUSEN

In het laatste volle weekend van augustus organiseren wij het jaarlijkse dorpsfeest in Oudleusen: het Oranjefeest!
Een feest voor en door de bewoners van Oudleusen (en omstreken). 

Elk jaar wordt door het bestuur een programma boordevol met activiteiten samengesteld. In dit programma zitten jaarlijks terugkerende activiteiten maar er is ook elk jaar ruimte voor vernieuwing. Voor jong en oud: voor iedereen is er een geschikte activiteit om aan deel te nemen.

https://www.oranjevereniging-oudleusen.nl

 

Uw bedrijf ook aanmelden? Neem contact op.

Share |